Yhteydenotto

Vastaan mielelläni kysymyksiisi ja olet tervetullut tiedustelemaan paikkatilanetta.

Selvennyksiä

Tavallisia kysymyksiä liittyen psykoterapiaan

Traumapsykoterapia on integratiivinen psykoterapia muoto, minkä avulla työstetään kriisejä ja traumaattisia kokemuksia. Terapiassa käytetään apuna keskustelua, mutta usein myös muita menetelmiä, kuten EMDR:ää ja kehoorientoitunutta sensomotorista psykoterapiaa.

Terapian pituus vaihtelee asiakkaan tilanteen, hoidon tarpeiden ja oireiden vaikeusasteen mukaan. Tavallisesti terapiassa käydään säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa 1-3 vuotta. Mutta terapia voi olla lyhyempi ja harvemmin asiakkaan oireiden arvion mukaan. Teemme suunnitelman jo arviointikäynneillä ja lähemmin terapia alussa.

Asiakkaillani voi olla eriasteisia traumaattisia kokemuksia kuten kriisi, traumaattinen suru tai kiintymyssuhdetraumaa. Työskentelen myös asiakkaiden kanssa, joilla on muita psyykkisiä oireita sekä perhepsykoterapeuttina. Työskentelen suomeksi ja ruotsiksi(äidinkieli). Työskentelen lähinnä asiakkaiden kanssa, jotka ovat iältään 16 vuotta ja siitä ylöspäin.

Paikkatilanne vaihtelee, usein on pidempi odotusaika ennen seuraavaa vapaata paikkaa. Olet tervetullut tiedustelemaan milloin löytyisi vapaa paikka. Helpoiten tavoitat minut sähköpostitse tai yhteydenottokaavakkeella. Voimme sopia puhelinajan ennen tutustumiskäyntejä.

Työnohjaan psykoterapeutteja ja muita terveydenhuollon ammattilaisia heidän potilastyössään. Kyseessä voi olla lyhyt konsultaatio tai pidempi prosessi.

Ota yhteyttä